Blog

Eindelijk open!

YES!! na de persconferentie sprong ik door de woonkamer! Want EIN-DE-LIJK is het zo ver, mijn salon mag open.. Toch ook wel even spannend. Maar alles is klaar. De salon ziet er top uit en alle materialen zijn binnen. Ik hoop vele van jullie te mogen ontvangen in mijn salonnetje aan huis.

Meer lezen

Hand en voetcrème van La Reine bij iedere behandeling van Mi Pedicure.

Na iedere behandeling bij Mi Pedicure worden je voeten of handen heerlijk ingesmeerd met een van de crèmes van La Reine. Ze trekken snel in en plakken niet. De voetcrème ruikt lekker door de frisse essentiële oliën mix van citroengras en lavendel. De handcrème naar mandarijn en sinaasappel. De Propoliscrème heeft een bijzonder krachtige werking en ruikt kruidig naar balsem. Deze natuurlijke crèmes op honing en bijenwas basis bevatten géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum.

Meer lezen

Een nieuw avontuur

17 augustus 2020 was het zo ver, ik ging me inschrijven bij de kamer van koophandel. Jeetje dat was stiekem best wel spannend! Als een kind zo blij liep ik naar buiten met mijn papiertje. Maar nu eerst : VERBOUWEN!