Mi Pedicure

Een kleine salon aan huis.

Hier heb ik bewust voor gekozen. Niets vervelender dan een afspraak hebben en een ‘nummertje’ zijn. Persoonlijke aandacht voor jou en de behandeling die je kiest, dat is wat ik zelf zou willen! Ik ga mijn uiterste best doen om dat gevoel waar te maken in mijn salon.

SALON

Een pedicure, Nagelreconstructie of gellak

Bij Mi Pedicure kun je terecht voor verschillende behandelingen:

Bij een basis pedicure behandeling ga ik je voeten verzorgen. Dit houdt in dat de voeten worden gedesinfecteerd en je teen nagels worden geknipt op de juiste manier, om ingroeien te voorkomen. De nagelomgeving wordt gereinigd. Heb je een likdoorn of last van eelt (kloven)? Dan worden deze professioneel verwijderd. Daarna worden de voeten ingecremed en ga je met heerlijk aanvoelende voeten de deur uit. De basisbehandeling kan nog worden uitgebreid met een heerlijke voetscrub en/of massage. Om het helemaal af te maken kan je kiezen voor een gellak in een kleur naar keuze.

Met een nagelreconstructie met de Gelacy techniek wordt een traumanagel of schimmelnagel opnieuw opgebouwd. Een reconstructie is toepasbaar voor zowel heren als dames. Deze behandeling is pijnloos en werkt ook in combinatie met antischimmelmiddelen. De reconstructie kan ook gelakt worden.

Een behandeling kan uitgebreid worden met gellak. Gellak blijft in tegenstelling tot gewone nagellak 6-8 weken zitten op je tenen. De gellak word uitgehard onder een LED lamp en is na aanbrengen gelijk hard waardoor de lak lang mooi blijft en niet meer beschadigd. Het hoeft niet ’te drogen’. Zo geniet je extra lang van je mooie teennagels.

Michelle

Michelle Bressers

Eigenaar Mi Pedicure

Hoi ik ben Michelle, samen met mijn man Stef, kindjes Tijn en Saar en hondje Puk woon ik sinds 2013 in Liempde. Geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch. Altijd al bezig geweest met het lakken van nagels. Vanuit die interesse heb ik mijn pedicure papieren gehaald in 2018. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met ons gezin. Ook vind ik het gezellig om te koken en borrelen met vrienden.

Salonized (salon software)

In mijn salon maak ik gebruik van de software van Salonized, met deze makkelijke te gebruiken online software kunnen klanten snel en eenvoudig afspraken maken en beheren. In mijn dashboard kan ik overzichtelijk mijn agenda bijhouden, facturen maken, behandelingen bijwerken, producten en de voorraad daarvan beheren. Heb je ook een salon en wil je salonized proberen? klik dan hier en krijg eenmalig tot wel €40 korting op je abonnement!

e-boekhouden (boekhoudpakket)

Voor mij boekhouding maak ik gebruik van E-Boekhouden een gebruiksvriendelijk pakket dat een hoop taken voor mij uit handen neemt. bijvoorbeeld het importeren van mijn banktransacties en de BTW aangifte Verder ondersteunen ze je bedrijf met een prettige helpdesk. Wil je ook e-Boekhouden proberen? dat kan 15 maanden gratis! klik hier om gebruik te maken van die 15 maanden gratis.

systeem